Stichting Haarwensen

Carré Hair and Beauty uit Tilburg draagt de Stichting al een lange tijd een warm hart toe. Zo knippen zij regelmatig lange staarten af. Waar deze voorheen in de afvalbak belandde, sturen zij deze sinds enkele jaren naar Stichting Haarwensen toe. Zij krijgen hier heel veel positieve reactie van klanten op. Eigenaresse Astrid Soffers, wilde graag meer doen dan het schenken van haar. En het 20 jarig jubileum van Carré Hair and Beauty was hier de perfecte aanleiding voor. Mevrouw Soffers wilde dit heugelijke moment graag met haar klanten en relaties vieren. Daarbij wilde zij graag ook een ander helpen. Zij vroeg daarom geen bloemen en flessen wijn mee te nemen naar de receptie, maar een financiële donatie voor Haarwensen. Op deze manier kon zij met haar salon ook financiële ondersteuning bieden aan de Stichting. Mevrouw Soffers is nog erg verwend met veel smakelijke en mooie cadeau´s. Maar veel mensen hadden ook aan de Stichting gedacht. Aan het eind van de dag was de donatiebox gevuld met maar liefst 430 euro.

Hartelijk dank aan Astrid Soffers, haar team en alle klanten die deze donatie mogelijk hebben gemaakt

Quiet Communnity

Om armoede te verzachten en elkaar te versterken.

Quiet Community is begin 2016 van start gegaan. Via de Voedselbank Tilburg kregen al 253 gezinnen een Quiet pasje. Hiermee komen de Quiet Members, gratis en zonder verplichting, in aanmerking voor allerlei producten, diensten en verwennerijen. In de loop van 2016 zullen we steeds meer Tilburgse gezinnen (en alleenstaanden) een Quiet pas aanbieden.

1x per kwartaal bieden wij als team van Carré Hair and Beauty een Quiet Member een gratis knip- en föhn behandeling aan. Op deze manier dragen wij met plezier een steentje bij.