Over ons

Sinds 1993 is Carre hair and beauty een begrip in de Koestraat in Tilburg. Een salon waarbij persoonlijke aandacht, service, gastvrijheid en kwaliteit voor het het hele gezin centraal staat.

 

Team

Astrid: Eigenaresse

In februari 1993 heb ik een bestaande zaak overgenomen.Daarmee was mijn droom, een eigen salon, werkelijkheid. Nu, 25 jaar later inmiddels, werk ik nog steeds met veel liefde voor het kappersvak en met veel passie aan mijn bedrijf. Er is niets mooiers dan ons vak! Mannen , vrouwen en kinderen mooi maken, waardoor iedereen met een goed gevoel de deur uit gaat. Ik ben trots op mijn team. We zijn een hecht team, houden van ons vak en zijn erg gemotiveerd om trainingen te blijven volgen om up-to-date te blijven.

Jacky: Master Stylist

Het leuke aan het vak vind ik dat je samen met je klant je eigen draai kunt geven aan een kapsel. Natuurlijk zoek je eerst naar een plaatje van een kapsel of kleur die je aanspreekt. Maar het allerleukste is om zelf iets te creëren dat helemaal past bij de wensen van de klant.

Door mijn eigen creativiteit te gebruiken wil ik vernieuwend te zijn. Ook vind ik het leuk om bezig te zijn met visagie, om het plaatje helemaal af te maken! Ik heb het enorm naar mijn zin hier bij Carré, en hoop nog lang bij het leuke team te horen!

Liesbeth: Master stylist

Ik heb ongeveer 10 jaar in de detailhandel gewerkt maar wist dat dit vak mij beter zou passen. Nu 12 ½ jaar verder kan ik zeggen dat het voor mij een goede keuze is geweest. Ik kan het werk in de salon goed combineren met het moederschap van 3 kids en werk hier nog steeds met veel plezier. We hebben een fijn team en dat is goed voor de sfeer. Ik hoop hier nog lang deel van uit te maken.

Julie Hoogardie : Master Stylist

Ik vind het leuk om elke keer weer nieuwe dingen te leren en mijzelf te ontwikkelen. Ook geniet ik van het gezellige praatje met de wekelijkse klant of degene die ik al iets langer niet gezien heb. Het creatief bezig zijn en de grote afwisseling van klanten, zorgt ervoor dat ik iedere dag weer met zin naar mijn werk ga!

Carre heeft een hecht team met veel ervaring. Onze dames zijn gepassioneerd voor het kappersvak en zijn steeds weer op zoek om een nog betere kwaliteit te leveren, altijd op de hoogte van de laatste trends en de nieuwste ontwikkelingen. Ook volgen we nog steeds veel trainingen in binnen- en buitenland. Ieder heeft haar eigen specialiteit. Je kunt hierbij denken aan uiteraard het knippen, kleuren en verzorgen van uw haar, maar ook het plaatsen van hairextensions, styling, opsteektechnieken, verzorgen van bruidsmake-up en bruidskapsels.