Sinds 1993 is Carre hair and beauty een begrip in de Koestraat in Tilburg.

Een salon waarbij persoonlijke aandacht, service, gastvrijheid en kwaliteit voor het het hele gezin centraal staat.

Team

Carre heeft een hecht team met veel ervaring. Onze dames zijn gepassioneerd voor het kappersvak en zijn steeds weer op zoek om een nog betere kwaliteit te leveren, altijd op de hoogte van de laatste trends en de nieuwste ontwikkelingen. Ook volgen we nog steeds veel trainingen in binnen- en buitenland. Ieder heeft haar eigen specialiteit. Je kunt hierbij denken aan uiteraard het knippen, kleuren en verzorgen van uw haar, maar ook het plaatsen van hairextensions, styling, opsteektechnieken, verzorgen van bruidsmake-up en bruidskapsels.

Kleurspecialist

Premium color service

Onze kleurspecialisten bieden u een kleuradvies op maat. De hoogwaardige producten in combinatie met onze kleur- technieken, zullen voor u een gepersonaliseerde haarkleur ontwikkelen. Binnen ons ruime aanbod aan haarkleuringen behoren onder andere de PPD-vrije Innosense Colors, illumina Color, Koleston perfect, color touch en Cellophanes. 

Haarverzorging- en stylingproducten

Bij het maken van mooi haar horen goede professionele verzorging- en styling producten van topkwaliteit. Om deze reden werken wij met,Great Lengths, Sebastian, Sassoon, EIMI,Nioxin, Noir Stockholm

Extensions

Droom je ook van lang haar met veel volume, of een vollere haardos? Naast kleuren, knippen en styling hebben we ons ook gespecialiseerd in het plaatsen van hairextensions. Dit doen we al meer dan 17 jaar. We gebruiken hiervoor de extenstions van Great Lengts, Hairtalk en Flip-in Hair. We hebben verschillende producten, plaatsingsmanieren en lengtes. Bij ons is het voor iedereen betaalbaar, d.m.v. gespreide betalingen in abonnementsvormen. Voor meer informatie hierover, klik je op de tab ‘Extensions’.

Visagie

Om je een complete service te bieden hebben we ook een eigen visagiste in huis. Naast haar werk in de salon, werkt zij ook veel voor tv-shows, bladen en fotoshoots. Ook is zij gespecialiseerd in bruidsmake-up. Wij werken met de producten van Face, Stockholm. Een merk dat veel gebruikt wordt in de internationale modebranche. Deze producten zijn uiteraard ook beschikbaar voor de verkoop.