Extensions

Droom je ook van lang haar met veel volume, of een vollere haarbos? Naast kleuren, knippen en styling hebben we ons ook gespecialiseerd in het plaatsen van hairextensions. Dit doen we al meer dan 25 jaar. We gebruiken hiervoor de extenstions van Great Lengts, Indian Gold , Hair loxx, So-cap , Natural Hair , en Flip-in Hair. We hebben verschillende producten, plaatsingtechnieken en lengtes.

 

Verlenging

U droomt van prachtig lang haar, haarverdikking of meer volume. Een droom van zeer veel vrouwen wordt nu in een mum van tijd werkelijkheid.

Niet iedereen heeft van nature het geluk om met een volle bos haar door het leven te gaan. Gemiddeld gezien groeit u haar 1 cm per maand, dus duurt het ongeveer 5 jaar voordat je een mooie lengte hebt. Echter dankzij een haarverlenging van Great-Lengths kunt u in enkele uren een vollere en langere haarbos krijgen.

We hebben voor het merk Great-Lengths gekozen omdat wij alleen met het allerbeste merk willen werken. Over de gehele wereld worden Great-Lengths hairextensions gedragen en veel celebrities zoals Celine Dion, Jennifer Aniston en Sylvie Meijs.

Techniek

De nieuwste technologie,  ontwikkeld door Great-Lengths, is gebaseerd op de luchtdruk techniek, veilig en gebruiksvriendelijk. Door dit technische hoogstandje zie je geen zichtbare bindingen, daarnaast gaan je lokken langer mee en ziet het er heel natuurlijk eruit.

Door vakkundig en precisie van de toepassing wordt elk haartje daadwerkelijk met elkaar verbonden en dat zorgt voor een ideaal  draag- en slaapcomfort.

De ultrasonic tang, waarmee de extenstions worden aangebracht,  heeft geen direct contact met uw haar en door middel van de geluidstrilling kan uw haar absoluut niet beschadigd raken en in de binding is polyamiden verwerkt dat ook in de natuurlijke haarwortel zit, zodat het haar ook steeds gevoed blijft. Het haar blijft mooi in combinatie met de haarverzorging van Great-Lengths moroccanoil of sassoon voor thuis gebruik.

Great Lengths

We gebruiken extensions van het merkt ‘Great-Lengths’. Great Lengths is een absoluut topmerk in de wereld van extensions. Wanneer je de allerbeste kwaliteit hairextensions wilt, net als onze royality’s, adviseren wij Great Lengths. Great Lengths is al jaren marktlijder nummer 1. Door de ruime keuze uit maar liefst 52 kleuren zullen wij altijd kunnen zorgen dat de kleuren aansluiten op uw haarkleur, of gebruik maken van meerdere kleuren voor een super natuurlijk resultaat. Ook voor de populaire Freelight techniek waarbij het haar van donker naar lichter uitloopt heeft Great Lengths een oplossing. De speciaal ontwikkelde Flow extensions lopen van donker naar licht. Kortom, Great Lengths is het absolute topmerk op gebied van hairextensions!

Hair loxx

De prijs -kwaliteitverhouding is zeer scherp. De kwaliteit zit niet alleen in de hairextensions maar ook in het aanbrengen van de Hairloxx hairextensions. Hairloxx heeft ultra kleine aanhechtingen / bondingen.

Om de kwaliteit te bewaken, zorgt Hairloxx hairextensions ervoor dat uitsluitend door Hairloxx getrainde, vakkundige en professionele kappers met Hairloxx hairextensions mogen werken.

So-cap

Socap.Original zijn heel goede wax hairextensions in het goedkopere prijssegment. Socap staat bekent om de goede prijs / kwaliteit verhouding. Deze extensions hebben wel wat meer verzorging nodig dan duurdere hair extensions.

De extensions zijn verkrijgaar in 4 lengtes n.l. 35cm, 45cm, 55cm en 65cm. Ze zijn remys gesorteerd. Dit betekent dat de haarschubben in dezelfde richting liggen. Sinds 2015 is er een bij ons nog een extra controle op o.a. haarschubrichting. Deze conrtrole zorgt ervoor dat er geen slechte kwaliteit verstuurd kan worden.Dit voorkomt klachten zoals klitten.

Flip-in-hair

Naast extensions kunt u ook kiezen voor Flip-in Hair.

Flip in hair is de snelste en meest eenvoudigste manier om tijdelijk je look te veranderen. Het werkt in tegenstelling tot andere systemen met een onzichtbare draad dat over het hoofd gedragen wordt tussen uw eigen haar door. Het neemt maar 2 minuten van uw tijd om het zelf te bevestigen en in enkele seconden is de Flip-in er weer uit te halen.

Flip-in hair is gemaakt van 100% echt haar en is in verschillende lengtes en diverse kleuren verkrijgbaar.

U kunt zonder probleem gebruik maken van uw föhn, krul of stijltang mits je verzorgende producten gebruikt. Verwarm alleen nooit de draad.